urBeats

UPGRADE JE GELUID
11

  • Diepe bas, hoge pieken en heldere middentonen
  • De stevige metalen behuizing biedt ongestoord luisterplezier
  • Grote oordoppen voor perfecte pasvorm
  • Bedien je telefoon en je muziek met de RemoteTalk™-kabel*
  • (* Geschikt voor iOS-apparaten. De functionaliteit kan per apparaat verschillen.)

Variations

Product Actions

99,95 €rignt arrow image
urBeats - Buy now on the Apple Store

Beats by Dr. Dre ist jetzt Teil von Apple.
Sehen Sie sich unsere Beats Kollektion im Apple Store an.

urBeats
urBeats

DE COLLECTIE

PRODUCTBEOORDELINGEN
Berekend op basis van filters:
3.2 / 5
11 BEOORDELINGEN
64% BEOORDELAARS BEVELEN DIT PRODUCT AAN
Rated 3,2 out of 5 by 11 reviewers.
Rated 4 out of 5 by Geweldig product Superkwaliteit Dat prachtig geluid levert Een enkel minpuntje is mischien de prijs want ik heb hier lang voor moeten sparen 1 juli 2016
Rated 4 out of 5 by uitstekende geluidskwaliteit Ik heb een jaar geleden de oortjes gekregen. De geluidskwaliteit is nog steeds super goed. Alleen begint de coating aan de zijkanten van de oortjes en de volume-regelaar eraf te bladeren. Veder is het een top product. Zeker het geld waard! 27 november 2016
Rated 3 out of 5 by Goed geluid Jammer dat ze met 4 maanden al mankementen vertonen . 1 dopje doet het niet meer . Erg jammer gezien de prijs 15 september 2016
Rated 3 out of 5 by Geluid top dragen slecht Aangeschaft, maar het zo aan mijn oren liggen maar vallen steeds uit welke dopjes ik ook probeer 20 september 2016
Rated 2 out of 5 by Na 2 maanden kapot Ik had zo op vakantie gekocht. Na 2 maanden was er al 1 kapot. Wel nieuwe gekregen van Apple. 30 september 2016
Rated 2 out of 5 by Teleurstellend; kwetsbaar en snel kapot (30 dagen) Precies één maand plezier van gehad. Geweldig geluid voor een veel intensere muziek beleving. Super! Echter;bij niet intensief gebruik geven ze letterlijk op de maand af de geest. Geluid is praktisch onhoorbaar, verweg en niet meer te bedienen. Telefoneren is niet eens meer mogelijk.je hoort namelijk helemaal NIETS! Lees reviews goed alvorens je besluit tot aankoop over te gaan. Zeer teleurgesteld in deze kostebare besteding. Voor dit bedrag moet je gelijkwaardig/beter kunnen vinden. 2 december 2016
Rated 1 out of 5 by Slechte kwaliteit voor een hoge prijs Goed geluid en vanwege het merk en de prijs verwachtten we ook kwaliteit. Drie maanden geleden deze oortjes voor mijn zoon gekocht. Nu na 3 maanden doet 1 kant het echter al niet meer, terwijl hij er echt voorzichtig mee omgaat. 2 oktober 2016
Rated 1 out of 5 by Geweldige oortjes, alleen gaan te snel kapot Ik heb nu al mijn 3de paar oortjes, en dit zal ook de laatste zijn. Na 2/3 weken gebruik gaat er iedere keer 1 kant kapot, nu dus alweer de rechterkant, waardoor je nog maar door 1 oortje geluid krijgt/uberhaupt iets hoort. Het geluid zelf is top, de levensduur echter heel erg slecht. 12 oktober 2016
  • 2017-02-01 T08:54:40.093-06:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_11, tr_11
  • loc_en_US, sid_beats-urbeats, prod, sort_default
<<vorige2