Beats Studio Wireless

Voel de muziek, niet de snoeren.
379,95 €rignt arrow image
11

  • Koppel 'm en bedien je Bluetooth®-apparaat zonder draden
  • Met dubbele Adaptive Noise Canceling om storende geluiden weg te filteren
  • Met iconisch Beats-geluid
  • Accuvermogen van 12 uur, met "Fuel Gauge"
  • Voer handsfree gesprekken met de ingebouwde microfoon

Product Actions

Beats Studio Wireless
Beats Studio Wireless
PRODUCTBEOORDELINGEN
Berekend op basis van filters:
3.7 / 5
11 BEOORDELINGEN
75% BEOORDELAARS BEVELEN DIT PRODUCT AAN
Rated 3,7 out of 5 by 11 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Super beats is de beste koptelefoon, omdat het geeft hele goede bass en beat. Zekerhun geld waard! 15 november 2016
Rated 5 out of 5 by Dit product heeft een geweldig geluid en zit comfortabel De beats zijn erg comfortabel op de oren door de leren kussens. Ook hebben ze een geweldige geluids kwaliteit. 6 januari 2017
Rated 4 out of 5 by Topper in geluid en pasvorm alleen..... Alles is goed, behalve het bereik van de bluetooth, die haalt echt de 100 meter niet. Dit terwijl ik de koptelefoon gebruik met allemaal premium Apple producten zoals de iPhone 6 etc. Wellicht een update nodig? 19 maart 2015
Rated 4 out of 5 by Goed product, zeker een aanrader Onlangs dit product gekocht ondanks het dure prijskaartje. Koptelefoon heeft prima geluid maar voor de kenners is dit niet het perfecte product. Verder is de koptelefoon erg comfortabel en Is zeker een aanrader. Minpunten ben ik na anderhalve week nog niet tegengekomen. 29 december 2015
Rated 3 out of 5 by werkt goed top zit lekker, goed geluid, alleen jammer van de noce canceling, daardoor hoor je en lichte ruis en heb je druk op je oren, vooreerst een top ding, de batterij gaat ook lang mee, en laad snel op. is een mooie ding. 17 januari 2015
Rated 3 out of 5 by Uitstekende geluidskwaliteit, maar te veel bugs Onlangs dit toestel gekocht. De geluidskwaliteit is glashelder en de headphone is comfortabel. Echter te veel bugs: bluetooth verbinding die wegvalt tussen liedjes door, haperingen tijdens het afspelen van liedjes (soms tot 5 seconden dat de muziek wegvalt). Ik zou het aanraden maar de producent dient iets aan de productkwaliteit te doen (toch zeker voor die prijs). 11 februari 2016
Rated 1 out of 5 by ruis ik hoor continu een ruis, zal wel met ANC te maken hebben. kom er niet achter of dit nu aan of uit staat, en vooral hoe zet ik dit aan of uit. beschrijving staat druk B en uit/aan knop tegelijk in maar dan schakelt de koptelefoon. zolang ik niet niet aan uit kom kan ik dit zeker niet aan bevelen. en dat voor bijna €300,- Ik heb de indruk dat het erger via iMac dan iPad is. 12 augustus 2016
Rated 1 out of 5 by Te veel bas, te veel ruis door noise cancelling en 100 euro goedkoper in andere winkels dan applewinkels Ik heb hem weer teruggebracht. Veel te veel ruis als de noise cancelling aanstaat. Je hoort het door de rustige passages in de muziek door. Verder duwt de veel te zware bas het hele midden weg. En koop hem vooral niet bij een apple winkel. Daar zin ze 100 euro duurder dan bij andere zaken. 27 oktober 2016
  • 2017-02-01 T08:54:40.189-06:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_11, tr_11
  • loc_en_US, sid_beats-studio-wireless, prod, sort_default
<<vorige2